Over ons

Welkom bij Hak Allround Service Wij zijn jouw toegewijde team voor het creëren van prachtige buitenruimtes. Lees meer over wie we zijn en wat we doen.

Wie zijn wij?

Bij Hak Allround Service zijn we enthousiaste vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van prachtige buitenruimtes. We hebben veel ervaring en werken hard om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden. Onze focus ligt altijd op goed werk en tevreden klanten.

Wat is onze visie?

Onze visie is om buitenruimtes te maken die inspireren en waar mensen echt van kunnen genieten. We willen dat onze projecten niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en duurzaam. We streven ernaar om onze klanten altijd positief te verrassen en langdurige relaties op te bouwen.

Wat doen wij?

Bij Hak Allround Service ontwerpen, bouwen en onderhouden we allerlei soorten buitenstructuren, zoals schuttingen en overkappingen. We bieden een complete service, vanaf het eerste advies en ontwerp tot aan de uiteindelijke installatie en eventuele latere aanpassingen. Wij maken elke klus tot een succes.

Hoe gaan wij te werk?

01.

Advies op maat

Bij Hak Allround Service begint alles met een persoonlijk adviesgesprek. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en bieden deskundig advies om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw behoeften en budget.

02.

Creatief ontwerp

Wij gaan samen aan de slag om een uniek en creatief ontwerp te creëren dat past bij jouw visie en de kenmerken van jouw buitenruimte. We houden rekening met functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid om een ontwerp te maken waar je trots op zult zijn.

03.

Vakmanschap en kwaliteit

Met een passie voor vakmanschap en oog voor detail, zetten onze ervaren vakmensen zich in om hoogwaardige producten te leveren. We gebruiken alleen de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat elk project voldoet aan onze hoge standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

04.

Professionele installatie

Ons toegewijde installatieteam zorgt voor een vakkundige en efficiënte installatie van jouw buitenstructuur. We nemen alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat het project soepel verloopt, van begin tot eind.

05.

Klanttevredenheid garantie

Bij Hak Allround Service staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen en zorgen ervoor dat je tevreden bent met het eindresultaat. Jouw geluk is ons doel, en we gaan tot het uiterste om dat te bereiken.

06.

Nazorg en onderhoud

Onze service stopt niet nadat het project is voltooid. We bieden ook nazorg en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw buitenstructuur in topconditie blijft. Of het nu gaat om reparaties, onderhoud of upgrades, wij staan altijd voor je klaar om te helpen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Hak Allround Service? Hier vind je antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Als jouw vraag hier niet tussen staat, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Hak Allround Service is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van verschillende buitenstructuren, waaronder schuttingen, overkappingen, tuinpoorten, en meer.

De duur van een project hangt af van verschillende factoren, zoals de omvang en complexiteit van het project. We streven ernaar om realistische deadlines te stellen en onze klanten op de hoogte te houden van de voortgang.

Ja, bij Hak Allround Service hechten we veel waarde aan duurzaamheid en gebruiken we waar mogelijk duurzame materialen van hoge kwaliteit om onze projecten te realiseren.

Ja, wij bieden garantie op al onze projecten. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren en staan achter ons vakmanschap. Mocht er zich echter een probleem voordoen, dan staan wij klaar om het op te lossen.

Ja, wij bieden gratis offertes aan voor al onze diensten. Neem contact met ons op en we zullen een afspraak maken om de details van jouw project te bespreken en een offerte op maat te maken.

Ja, naast het ontwerpen en bouwen van buitenstructuren, bieden wij ook onderhouds- en reparatiediensten aan om ervoor te zorgen dat jouw project in topconditie blijft.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden? Laat ons weten hoe we je kunnen helpen door het contactformulier in te vullen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Bel direct!